Groep 1a/2a

painting 1207701 1920

Leerkrachten:

Lea Koenen en Aukje Hibma

Januari 2018

In groep 1/ 2 werken wij met het thema ziek zijn. Wij hebben een huisartsenpraktijk in de klas. De dokter kan je daar met allerlei klachten verder helpen. Er komt ook een echte huisarts vertellen in de klas over zijn werk en we gaan een kijkje nemen in de apotheek van Workum. Zo leren wij veel over het thema ziek zijn.

Thema 'ziek zijn'

December 2017

Kerstperiode in Nederland. Een gezellige tijd. De kinderen in groep 1 en 2 zijn druk bezig met het maken van tekeningen en knutselwerkjes. Ook wordt er gebouwd over het thema.
De themahoek is weer omgetoverd in een kersthoek.

Kerst..

November 2017

De Sint is weer in het land en de groepen 1 en 2 staan weer in het teken van Sinterklaas. Wij hopen dat de Sint een bezoekje brengt aan onze school op 5 december. Het is nog wel even spannend of de Pipegaalpiet dit jaar ook meekomt.

Sint is in het land..

November 2017

In de groepen 1 en 2 werken wij over het thema herfst. Er is zelfs in beide groepen een kabouter op bezoek geweest. De kabouter heeft ook briefjes geschreven aan de kinderen. Vandaag gingen wij op bezoek bij de kabouters. Wij zijn naar het kabouterpad in Oudemirdum geweest.

 

herfst