Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

De Instrumenten Doe-Dag van kunstencentrum Atrium

Maak kennis met instrumenten op de Doe-Dag!

Een muziekinstrument is een vriend voor het leven! De Instrumenten Doe-Dag van kunstencentrum Atrium is een mooie start voor deze nieuwe hobby.
Op zaterdag 2 maart zijn kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool van harte welkom op de leslocatie in Sneek om via gratis proeflessen kennis te maken met twee instrumenten naar keuze.

Heb je dit jaar op school AMV en wil je volgend jaar kennismaken met gitaar, keyboard en blokfluit? Dan is de cursus Muziekmix net iets voor jou. We bieden dit op scholen aan, na schooltijd. Ook voor Muziekmix kun je op de Doe-dag een proefles volgen.
Er staan meer dan 20 instrumenten klaar. Van een gitaar en piano tot harp, drumstel, dwarsfluit, trompet en saxofoon. Ook zang staat ertussen, want de stem is ook een instrument.

Er zijn op de Doe-Dag docenten aanwezig die alles laten zien en horen over het instrument en kinderen mogen het instrument natuurlijk zelf even uitproberen. Op de Doe-Dag ontdek je hoe het is om een instrument te bespelen.
Besluit je om op les te gaan, dan kun je bij ons muziekles krijgen op veel plekken in Súdwest-Fryslân. Informatie over alle leslocaties is verkrijgbaar op de Doe-Dag.

Deelname aan de Instrumenten Doe-Dag is gratis.

Je moet je wel even aanmelden via onze website: www.kunstencentrumatrium.nl/doedag

 

Graag tot ziens op de Instrumenten Doe-Dag!